Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Doświadczony wojownik
Usunięcie tematu o samobójstwach. Powód: temat nie przypadł do gustu forumowiczów i nalegali na jego skasowanie.
Polecam do obejrzenia
Nie dobrze, nie dobrze...
Przeniesienie tematu Konkurs wiedzy o Harrym Potterze z działu Luźne do działu Książki. Powód: nie ten dział.
Zamknięcie tematu Seppressor <---kim jesteś założonego przez Suppressor'a. Powód: użytkownik już nam raczej nic nie powie
Zamknięcie tematu Konkurs wiedzy o Harrym Potterze. Powód: nabijalnia postów przez dwie osoby.
Podkręciłem nieco cenzurę forumową.
Dałem upomnienie użytkownikowi g0$14 na czas 1 tygodnia (chyba, że sytuacja się powtórzy) za używanie przekleństw i "rzucanie" się na moderatora.
Usunięcie OT z tematu Metal. Powód: Chyba jasny...
Przeniesienie postów Lokiwithera i G0$1 z tematu Marzenia do tematu Lokiwitcher. Powód: OT
Usunięcie posta G0$1 z tematu Timbaland. Powód: Post nie wnoszący nic do tematu.
Zrobiłem porządek (delete, delete, delete...) w temacie Harry Potter - Zakon Feniksa. Powód: OT i spam
ZORG, jak coś było dawno napisane i po moim sprzątaniu nie zostało usunięte, to znaczy, że taki post MA ZOSTAĆ...
Ech
Zaraz się załamię.
No to już na przyszłość wiesz jak postępować
Dobra, koniec OT.
Dobra dobra...
Zmieniłem nazwę tematu Kakashi na Poxitro. Powód: aktualizacja
Usunięcie posta Drago z tematu Avatary fantasty. Powód: Spam (kurcze już się boje...)
Dodanie cenzury w poście G0$1 w temacie łaaa... lato... wakacje XDD . Powód: przekleństwo
Zbanowany
Upomnienie dla Darnitha za wożenie się na forum.
Upomnienie dla ZORGa za obrażanie administratora.