Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Usunięcie posta Drago z tematu Timbaland - głupi i nic nie wnoszący.
Usunięcie posta ZORGa z tego samego tematu - odpowiedź na głupiego posta.
Usunięcie posta Drago z tematu "W pustyni i w puszczy". Pytanie bez sensu. Poza tym niech się nauczy czytać uważnie.
Wyleciał jeden post Drago i jeden ZORGa z tematu "Wszechświat" i jeden Drago z "To co byscie wybrali Hmmm" - spam.
Przeliczyłem posty.
Usunięcie posta Drago z tematu Nowy system w M.I.T. Powód: Post mało wartościowy i Spam
Usunięcie posta Drago z tematu Sareth. Powód: OT
Edycja posta Drago i Niuni z tematu Krótki wiersz ale... Powód: uwaga o krótkich postach.
Wprowadziłem nowy system w M.I.T. więc nieco tam się zmieniło - kilka nowych tematów zostało otwartych i jeden zamknięty.
Usunięcie posta Drago z tematu Jakiej muzyki najbardziej nie lubicie?. Powód: OT. Wiadomość do użytkownika: zastanów się zanim napiszesz posta czy aby na pewno jest to temat dla niego odpowiedni. Widzimy postępy ale to jeszcze nie to.
Zamknąłem temat "Darnith" na własne życzenie. Po prostu wystarczy mi (i innym) tych pytań.
Połączenie 2 postów Mex'a w temacie Mex (M.I.T.). Powód: 2 posty pod rząd ale to było konieczne.
Edycja posta Drago w temacie: Pomagamy w rozwoju naszej strony Świat Gier!. Powód: Uwaga do uż.
Wysłanie PW z prośbą o usunięcie sygnatury do Drago. Powód: Reklama
Usunołem swojego posta z tematu Nowy rok szkolny. Powód: Post nie wnosił nic do tematu i praktycznie tam dyskusja się zakończyła, więc temat odświeżyłem.
Usunięcie 2 postów RaKKu w temacie Błędy. Powód: Ewidentny spam, OT, 2 posty pod rząd, głupie posty, wyzywające - ja bym upomnienie dał.
Usuńcie temat o WOWie założony przez: Rakku bo już jeden taki jest. Dałem też raport bo tam moda nie mam.
Doświadczony wojownik
Usunięcie tematu "World of Warcraft". Powód: Już istnieje taki temat.
Polecam do obejrzenia
Doświadczony wojownik
Usunięcie tematu "Imiona zaczynające się na a". Powód: temat bezsensowny i służyłby tylko do nabijania postów.
Polecam do obejrzenia
Doświadczony wojownik
Usunięcie posta Dominikusa z tematu "Stay Alive". Powód: Post nie nawiązywał do tematu.
Polecam do obejrzenia
Edycja posta Wiedzmina w temacie HSM3 (skrót). Powód: potrzebował odrobinę cenzury
Zamknąłem cały dział MIT. Powód: Znikoma aktywność. Gra nie wypaliła ale może jeszcze powróci chodź szczerze w to wątpię.
Dodanie ------------------ do sygnatury Mex'a.
Usunięcie posta Drago z tematu Grupa operacyjna.
Usunięcie części sygnatury pana Drago. Powód: Niecenzuralne słowo w obrazku.
Zmiana nazwy tematu Wiedzmina: Co myślicie? na Loty na orbitę. Powód: Bezsensowna nazwa.
Usunięcie posta Drago z tematu Niunia. Powód: Nie na temat i o sobie.
Dodanie uwagi do posta Sareth'a w temacie Timbaland. Powód: krótki post.
Dodanie uwagi do posta Wiedzmina w temacie Metal. Powód: Nie używał przecinków (no i musiałem się na kimś wyżyć - żartuje oczywiście)
Przeniesienie 2 postów Lokiwitcher'a i 1 Wiedzmin'a z tematu Metal do tematu Wiedzmin. Powód: OT
Połączenie 2 postów Lokiwitcher'a w temacie "Medievalowa Muzyka" czyli średniowieczna muzyka. Powód: 2 Posty pod rząd.
Dodanie uwagi do postu Anety w temacie Jaką muzykę najbardziej lubicie. Powód: Krótki i mało wartościowy post.
Usunięcie posta Lokiwitchera z tematu Kakashi. Powód: OT
Edycja, dopisek i cenzura postu Lokiwitchera w temacie Rymy. Powód: użył niezbyt cenzuralnego słowa.
Edycja posta Mex'a w temacie Ogłoszenie: Odznaczenia. Powód: Mała wskazówka
Połączenie dwóch postów Crowdsurfer'a w temacie Historia Muzyki. Powód: dwa posty pod rząd (nie no za tyle sprzątania to chyba odznaczenie śmieciarza dostanę)
Dodanie komentarza do posta G0$1 w temacie Jaką muzykę najbardziej lubicie. Powód: jedno wyrazowy post
Usunięcie tematu Rec założonego przez Easyrider'a. Powód: Jest już taki temat
Usunięcie posta Lokiwitchera z tematu Aneta. Powód: OT i sp4m (jak ominąć tego emota ).
Usunięcie postów G0$1 i Lokiwitchera z tematu Aneta. Powód: posty nie wnoszące nic do tematu
Dodanie uwagi do posta Lokiwitchera w temacie Recenzje wybranych utworów. Powód: użył zielonego koloru
Usunięcie zdania i dodanie kamentarza do posta Lokiwitchera w temacie PL Top 15. Powód: OT
Dodanie komentarza do posta Anety w temacie Pl Top 15. Powód: wytłumaczenie powyższego komentarza dla Lokiwitchera
Pozwoliłem sobie zdjąć 2 upomnienia dla Drago. Powód: Dłuuugo już nie pisał i nic nie narozrabiał (powiedział, że może wróci)
Komentarz w poście jojo z tematu Klawiatura. Powód: mała uwaga dla adm
Komentarz w poście Lokiwither'a z tematu Na czym gracie? Powód: Jak wyżej.
Dodanie komentarza do posta Tidimela w temacie XGala, gra przez przeglądarkę xgala.unl.pl. Powód: Używał "zakazanych" kolorów
Dodanie komentarza w poście Wiedzmina z tematu Wasze filmy. Powód: Nie toleruje się jawnego ściągania.
Dodanie komentarza do posta ZORGa (czyli mojego) w temacie Wasze filmy. Powód: mały dialog z adm
Dodanie komentarza do sygnatury Wiedzmina. Powód: moderacyjna wredota
Pozamykałem sporo tematów i jeden przeniosłem. Gydby ktoś miał zastrzeżenia to pisać. Podwód: Chyba oczywisty.
Usunięcie posta Drago z tematu Lokiwitcher. Powód: Post o treści: OK
Przeniesienie posta Drago z tematu Lokiwitcher do tematu Avatary fantasty. Powód: OT
Usunięcie posta G0$1 z tematu Lokiwitcher. Powód: post już nieaktualny
Zamknięcie tematu rymy. Powód: koniec nabijalni postów
Przeniesienie postów ZORG'a i Lokiwitcher'a z tamatu Muzyczne porażki 2008 roku!!! do Ras Luta. Powód: OT
Doświadczony wojownik
Usunięcie tematu "Porąbana gra w kontynenty". Powód: gra była bez sensu i szybko by się skończyła.
Polecam do obejrzenia