Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Strony: 1
Książę
Piszcie wszystko co wam w duszy gra o TES IV: Oblivion. Jakie czary lubicie, ja na przykład lubię z magii zniszczenia. Jaką klasę preferujecie, ja lubię paladyna i skrytobójcę. Jakie rasy lubicie i piszcie swoje recenzje z ostateczną oceną. Sami wymyślcie skalę.
Gralem w Obliviona, zaczynalem go okolo 3 razy i... musze zaczac od nowa. Nigdy jeszcze go nie przeszedlem, a chcialbym. Gralem juz jako wojownik, zlodziej i cos tam jeszcze. Musze zaczac od nowa i grac jako wszystko umiacy, czyli abym nie byl zly w czarowaniu ani w walce wrecz. Ostatnim razem gralem jako typowy wojownik a potem zalowalem bo nie moglem zrobic zadnego czaru w gilgii magow.
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Doświadczony wojownik
Ja za każdym razem brałem Bretona jako Mag-Bitewny ze znaku złodzieja. Miałem dość dobre czary i nie byłem zły w walce używając broni.
Polecam do obejrzenia
Książę
sareth93 napisał:
Gralem w Obliviona, zaczynalem go okolo 3 razy i... musze zaczac od nowa. Nigdy jeszcze go nie przeszedlem, a chcialbym. Gralem juz jako wojownik, zlodziej i cos tam jeszcze. Musze zaczac od nowa i grac jako wszystko umiacy, czyli abym nie byl zly w czarowaniu ani w walce wrecz. Ostatnim razem gralem jako typowy wojownik a potem zalowalem bo nie moglem zrobic zadnego czaru w gilgii magow.
Do takiego połączenia najlepszy jest paladyn, albo mag bitewny.
Strony: 1