Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
A co myślicie o tym anime? chyba opisu nie trzeba wstawiać, wszyscy na pewno to znają
Według mnie bardzo fajne, a jeszcze lepsze było gdy byłem o kilka lat młodszy n
Doświadczony wojownik
Nie mów, ze jeszcze to oglądasz.
Polecam do obejrzenia
A oglądam czasami jak mi się nudzi A co, nie podoba Ci się?
Doświadczony wojownik
Nie za stary jesteś na takie bzdury?
Polecam do obejrzenia
No nie, nie jestem za stary, fajnie tak czasami sobie przypomnieć dawne czasy, jak się to oglądało i czekało z wypiekami na twarzy na kolejny odcinek Ech...
Darnith napisał:
No nie, nie jestem za stary, fajnie tak czasami sobie przypomnieć dawne czasy, jak się to oglądało i czekało z wypiekami na twarzy na kolejny odcinek
Ech...
tsa... wiem cos o tym, sam jeszcze czasem oglodam kreskowki (nie mam na mysli pokemony) kto jeszcze pamieta 'Krowa i kurczak'? to jest swietne! do dzis jeszcze sie przy tym smieje.
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Książę
Luyanki Werpolterop napisał:
Nie za stary jesteś na takie bzdury?
Wcale nie, ja też oglądam czasami Pokemony, mam ponad 700 kart pokemon, bo kolekcjonowałem.
Książę
g0$14 napisał:
Taa... powinni to kiedys skonczyc i dac ostatni odcinek (a moze taki jest?)
Muszę szczerze powiedzieć, że nie wiem, a tych serii to jest straaaaaaaasznie dużo.
Lokiwitcher napisał:
Muszę szczerze powiedzieć, że nie wiem, a tych serii to jest straaaaaaaasznie dużo.
A no wlasnie, zrobia z tysiac odcinkow potem puszcza to w telewizji i robia dzieciakom wode z mozgu...
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Wojownik
woda z mózgu to mało powiedziane.. . nawet ja nie oglądam już bajek ^^. ale Krowa i Kurczak wymiatają
)
Książę
sareth93 napisał:
Lokiwitcher napisał:
A no wlasnie, zrobia z tysiac odcinkow potem puszcza to w telewizji i robia dzieciakom wode z mozgu...
Może nie aż tak, bo jednak większość dzieciaków na całym świecie kiedyś to oglądało.
Wojownik
też to kiedyś oglądałam i to strasznie lubiałam xD. Ale czasy się zmieniły i już mi przeszlo
Ogólnie Pokemony nie są złe ;D.
Oczywiście, że nie są złe I jeszcze kilka lat i mi się znudzą :p
Wojownik
za kilka lat? a tak wogóle to lecą jeszcze w telewizji? xD ;x