Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
Tu możecie się umawiać na gry, np. na duele. Ja osobiście też gram na Battle.Net i możecie mnie wyzwać. Zapraszam.
W tym temacie możecie także rozprawiać i zadawać pytania na przykład typu : "ile ist-ów to jedno hr?".
tutaj także możecie "chwalić" się swoimi osiągnięciami i postaciami jakie macie na Battle.Net.
Ja na przykład mam soso na 92 lvl, na duele; barba na 82 lvl, na duele i Ame na 70 lvl, także na duele z setem Maviny.
Wojownik
battlenet jest prostszy niż samemu grać,bo jeśli się przyłączy do takiego servera na którym jest dużo dobrych graczy,to łatwo idzie przejście gry
a jak się gra samemu to niestety trzeba sobie radzić,ale przyjemniejsza jest gra na battlenecie
Książę
Aneta napisał:
battlenet jest prostszy niż samemu grać,bo jeśli się przyłączy do takiego servera na którym jest dużo dobrych graczy,to łatwo idzie przejście gry
![]()
a jak się gra samemu to niestety trzeba sobie radzić,ale przyjemniejsza jest gra na battlenecie
No co ty nie powiesz? Ale jak grasz na Battle.Net musisz być kimś.
baatle.net jest lepszy niz tam gdzie walczysz swoimi postaciami z jednego gracza bo graja tam osoby ktore maja talizmany ktore daja im takie staty ze zabijaja kazdego jednym ciosem
Pozdro dla wszystkich mam 3 postaci paladyna na duele smitera 84lvl paladyna tez na duele hammera 85lvl inecromante na 65 lvl bo narazie nim niegram i na szkielety on jest
Książę
mógłbyś si e ze mną zmieżyć.