Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
To jest horror... pamietajcie!!
niektorych ten film rozbawia (np. mnie)
ilm opowiada o tym, że gdy e ma juz miejsca w piekle
to martwi osodzeni wyrokiem ze sa grzeszni
schadza na ziemie i zabawa sie zaczyna!!
Juz w pierych scenach filmu.. partner
glownej bohaterki zamienia sie w trupa i probuje ją zabic
a raczej zjesc na zywca xDD
Nie powiem ktora scena najbrdziej mnie zaciekawila;x
nei chce nikogo urazic
Nie opowiem dokladnie o tym filmie
Nie chce wam odebrac zabawy
serdeczni polecam ten film!!
Wojownik
czas na opis z opakowania płyty xd..
"Nasza planeta zostaje zaatakowana przez tajemniczą, niezidentyfikowaną i śmiertelną plagę - umarli nie pozostają martwi. Ich spragnione pokarmu ciała podążają za garstką żywych, by uczynić sobie z nich ucztę.
Niewielka grupa ocalałych - jeden z ostatnich bastionów ludzkości - ucieka do opuszczonego centrum handlowego na przedmieściach miasta. Tutaj przygotowują się do walki, by pozostać przy życiu i - co najważniejsze - by pozostać ludźmi."
No i polecam obejrzeć w dobrym towarzystwie xD.
Książę
Aneta napisał:
czas na opis z opakowania płyty xd..
"Nasza planeta zostaje zaatakowana przez tajemniczą, niezidentyfikowaną i śmiertelną plagę - umarli nie pozostają martwi. Ich spragnione pokarmu ciała podążają za garstką żywych, by uczynić sobie z nich ucztę.
Niewielka grupa ocalałych - jeden z ostatnich bastionów ludzkości - ucieka do opuszczonego centrum handlowego na przedmieściach miasta. Tutaj przygotowują się do walki, by pozostać przy życiu i - co najważniejsze - by pozostać ludźmi."
No i polecam obejrzeć w dobrym towarzystwie xD.
Głupie, takie horrory to tylko suche, wyssane z palca fanaberie. Nigdy takie coś nie dostało, nie dostaje i nie będzie dostawać Oscarów.
Wojownik
no ale Ty tego jescze nie zczaiłeś że ten horror, przedstawiamy jako komedię?
Wisi mi to,że Ci się nie podoba. Polecam i tyle.
Wojownik
oj tam zaraz beznadziejny.. tzn z tej tematyki to narazie najgorszy jaki widziałam, ale śmieszny jest
Jak lubicie taki czarny humor to obejrzyjcie sobie "Brain Dead"- Martwica mózgu...
Ja sam nie wiem czy to ma być horror czy też komedia, mnie to bawi, innych nie musi...
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Wojownik
sareth93 napisał:
Jak lubicie taki czarny humor to obejrzyjcie sobie "Brain Dead"- Martwica mózgu...
Ja sam nie wiem czy to ma być horror czy też komedia, mnie to bawi, innych nie musi...
nie o to chodzi, że lubię 'czarny humor' tylko w jakim towarzystwie to się oglądało mnie to wogóle nie musiało bawić, ale i tak było śmieszne