Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
g0$14 napisał:
mortal kombat jest wywaliste
szczególnie gra - ale film też
XD
a matrix lubisz ?
T|a|a|a (przechytrzyłem emote!) matrix wymiata: http://video.google.com/videoplay?docid … 9144989883
Tak na marginesie, tylko nie zróbcie tu jatki na filmy typu:
X-man
Nie podoba mi się, a 13 wojownik Ci się podoba?
Tak, a jak Ci się podoba Spiderman?
... straci to sens.
Doświadczony wojownik
To już znam powody, dlaczego jesteście tacy jacy teraz. Ja nie mam "swoich filmów". Oglądałem, i tak robię do dzisiaj, horrory i anime, czasami zdarzają się też jakieś komedie. Moim ulubionym filmem z kategorii horror to...(dalszy napis jest na czarno, więc proszę aby zaznaczyć go) żaden. Ani jeden film jaki oglądałem nie przeraził mnie, ani też obrzydził.
Polecam do obejrzenia
Luyanki to Ty prawie jak Chuck jesteś... było ich... dwunastu... otoczyłem ich...
Nie jestem, bo atakuje każdego kto mnie zdenerwuje i nie daję kopniaków z pół obrotu.
Luyanki Werpolterop
Nie jesteś, a jednak atakujesz, no cóż przynajmniej kopniaków z pół obrotu nie dajesz - Mistrz karate ZORG
Książę
Myślę, że warto śmiało iść na niego
heh a jaki to w ogóle gatunek? bo z reklam nie widać że to horror - przynajmniej z tych telewizyjnych
Już w produkcji jest kolejny film science-fiction "Hyperion" - moja matka wypożyczyła książkę z biblioteki i z opisów z okładki wynika że to chyba ciekawe
Jest on o wojnie na planecie Hyperion - i ludzie muszą znaleźć i zabić starożytnego jakiegoś potwora ale okazuję się że on może pomóc ocalić świat XD
itd... itp...
Jak chcecie mogę was nakierować na linki aby ten film <kupić> ;p więcej informacji na priv
Jawne piractwo nie będzie tolerowane - krzyżowiec ZORG
Jakie piractwo ja nie rozprzestrzeniam z korzyśćmi materialnymi tylko kolesie którzy to wrzucają oni tylko to rozprzestrzeniają i to też nie jest jeszcze jawne piractwo
Jednak rozpowszechnianie pirackich linków, lub sugerowanie się nimi jest dla mnie równoznaczne z piractwem - nawet jeśli nie masz z tego korzyści - Pan i władca ZORG
ależ wy wszyscy lubicie szpanować władzą miałem na myśli nakierowanie na linki, znajdujące się na pewnym fajnym forum żadnych linków nie rozpowszechniam i się nimi nie sugeruje więc do jasnej chol.... nie oskarżaj kogoś bez podstawnie
Hallo, hallo bo się zgrzejesz Ale niestety "Dura lex, sed lex" ziomuś
- Mr. ZORG
Latein ist nicht die Herrlichkeit des Gehirns aufgrund von Überhitzung kurcze jak ja nienawidze tego języka
Łacina to piękny język, może i nie jest wspaniałością mózgu, ale lepszy od niemieckiego. Polskiego byś się najpierw nauczył - Wszystkowiedzący ZORG
dåliga översättningar som ni vill kan jag ge dig den ursprungliga som mig, jag vill ta detta land
Co Ty tu odwalasz? Zapomniałeś o czym był temat? Zaraz Ci po japońsku napiszę i będzie - koniec tego dobrego! - Mistrz ZORG
字が上手で、日本 to pisz hahah
Coś Ci chyba nie wyszło wiesz co to znaczy: ×Êёڝڴڪ’№▌▀ﭮﮟﺼ - podpowiedz: koniec OT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden koment w tym poście i się warny posypią! - ZORG man
ZORG TO MÓJ DZIAŁ, TU JA ŻĄEDZĘ !!! - LOKI
Że co?! A ja mam globala a Ty nieE! - ZORG
Dobra, bo mi nie chciałeś dać - Loki
Nie chciałem się rządzić - jak coś to do Luyego - Father's son ZORG
Ale wtedy to ty miałeś władzę absolutną.- LOKI
No i widzisz - mnie do takiej absolunej władzy nie ciągnie, wręcz przeciwnie - ZORG mistrz moderacji
A mi to obojętne - Loki
Dobra tam skończmy, bo się Wiedzmin wnerwi - ZORG
Ostatnio edytowany przez Wiedzmin (2009-03-26 14:03:30)
hehe ale wy macie problemy D co to za problem wpisać w googlach albo w megadownload.pl to czego szukasz
to nie jest piractwo to jest darmowe wypożyczanie na czas nieokreślony ^^
Gosia, trochę przesadzasz, nie promujemy piractwa - Loki
Niedawno obejrzałem miasto ślepców jest to film w pełni psychologiczny nie wiem co o nim więcej pisać bo to trzeba samemu obejrzeć
A co do nowych ciekawych filmów to pisz na priv
Jeszcze jedno moderatorzy, admini itp nie róbcie OT w moich postach
A to się zobaczy - Loki
Chyba tobie to nie przeszkadza? - Luyanki Werpolterop
Książę
Ja też, bo wtedy bardziej się wczuwasz.
Byłem na Mieście Ślepców, właśnie co wróciłem - to jest beznadziejny film, po prostu beznadziejny. Początek fajny i w ogóle, a potem było coraz gorzej. W pewnym momencie robiło się to wręcz już nie smaczne.
thnx teraz wiem że nie ma co kasy wydawać - a ja wolę oglądać z napisami bo aktorzy mają ładniejszy głos od lektora XD
i oczywiście standard: shinobi z jednej wioski zakochuje sie w dziewczynie (shinobi) z drugiej... itp ... itd xD
Ostatnio edytowany przez g0$14 (2009-03-27 21:51:34)