Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Stay Alive
Super film jak dla mnie .
Jest o szóstce przyjaciół którzy zaczeli grać w pewną grę "Stay Alive" "którą zrobił jakiś facet u mamy na strychu".
Zaciekawił mnie ten film ,ponieważ to co się działo w grze to działo się i w realu.
Napoczątku gry był wstęp .Nie mogli uruchomić gry ,a na telewizorze był jakiś tekst
Z PAMIĘTNIKA ELŻBIETY BATORY
Przybącicie chmury...................................(był dalszy tekst ale go nie pamiętam)
Gdy przeczytali "Przybącicie" to odrazu słowo znikneło
Lecz gdy przeczytali cały wstęp odezwał sięgłos "Wiec ,że jeśli przczytałeś ten tekst to źle zrobiłeś!Wiec też że obudziłeś demona........"
I wtedy to się zaczęło ...
Zagrali w to i piątce nic się nie stało , ale szóstemu stało .Zabiła go w grze Hrabina Elżbieta Batory.
Zakończyli gre Online.
Gdy szósty wychodził z biura chodził do windy potem do drzwi , do windy i do drzwi i nagle patrzy a tu ktoś nożycowymi nożami chce zabić w gradło.Udało się.
Drugi został zabity bo w grze przejechała go karawana i tak się stało.
Trzecia zabita bo gra toczy się sama z siebie.
Czwarty Karawana go zagoniła go do krzaków róż.
Pozostało dwóch ....
Dalej już nie moge opowiedzieć bo mnie ręce bolą od pisania
dawajcie oceny tego filmu )
Co?! Ręce Cię bolą od pisania?! Dobra nie będę się czepiał... ale samej formy się czepie - przeczytaj ten tekst jeszcze raz to zobaczysz ile byków (np: stylistycznych, powtórzeń itp) tam jest .
A czy ja odbiegam od tematu? No wiesz wg mnie jak zabierać się za pisanie jakiegoś tekstu to porządnie:p i nie ważne czy to jest owa recenzja (?) czy jakaś inna forma wypowiedzi pisemnej.
A poza tym ZORG jest moderatorem - i wolno mu zwracać uwagę użytkownikom.
A filmu nie oglądałem.