Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Nowy
Co myślicie na temat serialu ,,Lost''? Według mnie to najlepszy serial Amerykański.
Spoiler:
Serial opowiada o rozbitkach samolotu,którzy cudem uratowali się z katastrofy lotniczej i wylądowali na tajemniczej bezludnej wyspie.
Szczerze polecam. Serial będzie miał 6 sezonów.
Książę
Mario napisał:
Co myślicie na temat serialu ,,Lost''? Według mnie to najlepszy serial Amerykański.
Spoiler:
Serial opowiada o rozbitkach samolotu,którzy cudem uratowali się z katastrofy lotniczej i wylądowali na tajemniczej bezludnej wyspie.
Szczerze polecam. Serial będzie miał 6 sezonów.
Oglądałem tylko I serię, a reszty nie z powodu braku czasu, ale jak oglądałem tą I serię, to nie było to takie złe.
Lost!!! Świetny serial!!!
Wydziałem sezon I, III no i teraz oglądam IV (nie rozumiem wszystkiego, ale właśnie o to w tym chodzi!!!) II sezonu nie widziałem- bardzo żałuje, ale nie miałem jak...
Po dłuższym zastanowieniu to ta wypowiedz chyba nie ma większego sensu... ale jakoś nie mam teraz głowy to pisania zrozumiałych postów :p
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Taki typek podobny charakterem do mnie - mogę nawet stwierdzić, że się z nim uosabniam. Chciał stworzyć coś w rodzaju kościoła na wyspie, był wielki i czarny ale nie często używał swojej siły. Kiedyś miał do czynienia z narkotykami - miał związek nawet z tym samolotem który rozbił się na wyspie. Najbardziej żałuję, że zginą... eh ten czarny dym latający po całej wyspię już mnie denerwuję...
Coś kojarzę... Jak ja tego nie mogłem oglądać to brat mi nagrał parę odcinków i tam coś takiego było...
Drago napisał:
AAAA już wiem oco ci chodzi oglądałem to ci rozbitcy tamn była taka kobieta i mężczyzna tak ??
Za takie posty powinno się tu banować... Już nawet nie mówię o pisowni, chodzi mi o sam sens tego zdania...
Chyba w każdym serialu znajdzie się jakaś kobieta i mężczyzna? no nie?- rzeczywiście, rozbitkowie może nie, ale to i tak jest bez sensu...
dziwie się że masz aż tak "wysoką" średnią...
Ostatnio edytowany przez sareth93 (2008-10-01 18:47:18)
Książę
sareth93 napisał:
Drago napisał:
AAAA już wiem oco ci chodzi oglądałem to ci rozbitcy tamn była taka kobieta i mężczyzna tak ??
Za takie posty powinno się tu banować... Już nawet nie mówię o pisowni, chodzi mi o sam sens tego zdania...
Chyba w każdym serialu znajdzie się jakaś kobieta i mężczyzna? no nie?- rzeczywiście, rozbitkowie może nie, ale to i tak jest bez sensu...
dziwie się że masz aż tak "wysoką" średnią...
Popieram w całej rozciągłości. Jak już mówiłem takie posty niczego nie wnoszą.
Mam pytanie czy wiadomo już kim byli Ci inni?
Lokiwitcher napisał:
[...] Mam pytanie czy wiadomo już kim byli Ci inni?
Tak, już dawno. Ci inni mają naprawdę długą historie - a każdy z nich oddzielną. Obecnie ''pomagają'' rozbitkom.