Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Książę
Drago napisał:
Słuchałem niektóre z tych niezłe
Które na przykład, te stare, czy te nowe?
A to jest moje top 1 Timbamatoła:
http://uk.youtube.com/watch?v=OVLAZtAcUBk
wiem że już wcześniej podwałem tego linka, ale to jest po prostu świetne:P
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Nietykalny
Post Lokiwitcher-a z tematu hip-hop:
Lokiwitcher napisał:
Bo jest cienka, i nie jest prawdziwa de facto jest naiwna.
To pasuje do Timbalanda i do innych wykonawców ze zgrai pop-dance.
Książę
sareth93 napisał:
A to jest moje top 1 Timbamatoła:
http://uk.youtube.com/watch?v=OVLAZtAcUBk
wiem że już wcześniej podwałem tego linka, ale to jest po prostu świetne:P
Ja już nie ubliżam twoim brudnym zespołom, więc ty nie ubliżaj Timbalandowi.
A co do Samaela, i jego wypowiedzi, ja uważam, że Timbaland, przynajmniej ma fajne melodie, a jego niektóre piosenki są o życiu.
Nietykalny
O życiu bakterii w serku homogenizowanym.
Książę
Samael napisał:
O życiu bakterii w serku homogenizowanym.
De facto, nawet pewnie nie przejrzałeś żadnego z tych utworów, dla ciebie jest najlepsze One&Only, najbliższe twojemu klimatowi, to jedyna piosenka Timbalanda z gatunku rock.
Samael to metal lubi, nie rock...
Książę
Darnith napisał:
Samael to metal lubi, nie rock...
Pamiętasz jaki kiedyś się rzucałem na metal, że to beznadzieja i w ogóle? No to już z tego wyrosłem, a teraz Sareth i Samael robią przeciwko mnie krucjatę, i poniżają wszystkich muzyków, których ja podziwiam i szanuję, ale do nich nikt nie ma pretensji i nie mówi się, że każdy ma swoje gusta.
Nietykalny
Ależ nikt nie organizuje przeciwko tobie krucjaty! Nie mam też zamiaru obrażać muzyków wykonujących inne gatunki niż metal.
Nie ja pisałem, że hip-hop jest dla człowiek o innej orientacji seksualnejków i jeśli go słuchasz to nie wypada oglądać anime bo to są sprzeczności.
Swoją drogą do tej pory nie potrafię zrozumieć co ma anime do hip-hopu... A jak ja słucham metalu, to powinienem oglądać tylko np. horrory? Bo komedie z kolei to są dla słuchaczy np. techno...??
Nie mam nic przeciwko temu, że słuchasz Madonny, Timbalanda, 50 Centa, Justina Timberlake'a itd. Nie mam nic do ludzi słuchających dance, hip-hop, techno, reggae ani jakichkolwiek innych gatunków. A każdy może sobie oglądać co chce.
Ty też możesz mieć o danych gatunkach swoje zdanie. I bardzo dobrze, bo o to chodzi, ale jak już wcześniej wspomniałeś o gustach się nie dyskutuje i na to chciałem zwrócić twoją uwagę (poprzednimi, no "nieco" złośliwymi postami ).
Myślę, że teraz wszystko się wyjaśniło...?
Książę
Tak, tylko, że ja jestem tu sam, nikt po za mną na tym forum nie słucha, innej muzyki niż metal.
Nietykalny
Nie histeryzuj i nie popadaj w czarną rozpacz!
Czy to ważne kto czego słucha?
---
Koniec spamu i OT!
Ostatnio edytowany przez Samael (2008-09-29 14:28:06)
Książę
Samael napisał:
Nie histeryzuj i nie popadaj w czarną rozpacz!
Czy to ważne kto czego słucha?
Podobno muzyka kreuje charakter.