Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Kurde odwalcie się... Anime nie oglądam już dobre pare lat, może raz na miecha... Ale mam co do tego sentymenty. Lokiwitcher jak ci nie pasuję, to się nie wtrącaj bo po 1. Spamujesz, po 2. Obrażasz mnie ; bo co w tym złego że oglądam/oglądałem anime i zarazem słucham Hi-Hopu, Rapu, Beat Box'a itd.? Po 3. Ranisz uczucia wszystkich tych, którzy są podobni do mnie. I za przeproszenie, gówno ci do tego co ja robię. To moje życie i moje sprawy. To tyle. Możecie mnie zbanować jak chcecie ale wiedzcie że będę miał żal do wszystkich. Ale pewnie to i tak nikogo nie obchodzi...
Drago nie wiem za dobrze o co ci chodzi ale na Photobucket znajdziesz fajne Foty.
ZORG Avek robił mi qmpel. Ale sam też je robię.
=.='

Nietykalny
Nikt cię nie będzie banował.
Książę
Mex napisał:
Kurde odwalcie się... Anime nie oglądam już dobre pare lat, może raz na miecha... Ale mam co do tego sentymenty. Lokiwitcher jak ci nie pasuję, to się nie wtrącaj bo po 1. Spamujesz, po 2. Obrażasz mnie ; bo co w tym złego że oglądam/oglądałem anime i zarazem słucham Hi-Hopu, Rapu, Beat Box'a itd.? Po 3. Ranisz uczucia wszystkich tych, którzy są podobni do mnie. I za przeproszenie, gówno ci do tego co ja robię. To moje życie i moje sprawy. To tyle. Możecie mnie zbanować jak chcecie ale wiedzcie że będę miał żal do wszystkich. Ale pewnie to i tak nikogo nie obchodzi...
=.='
Wrzuć na luz, bo widać, że ktoś tu jest nerwowy. A to, że ranie twoje uczucia, nie wiedziałem, że jesteś taki wrażliwy jak... no ehh, już nie będę przeginać, ale mówię co myślę, a niestety jak widzę, część osób z tego forum ma małe IQ i często wypowiadają się co najmniej dziwnie.
De facto to jest forum, i tu się mówi o tym co kogo interesuje i wypowiada swoje refleksję i właśnie z łaski swojej to zrobiłem. Więc odbij, bo jesteś smutny, jak ludzie za PRL, albo jesteś za PiSem co też jest prawdopodobne, bo tylko ludzie, którzy są za PiSem bulwersują, się o byle gówno.

Nietykalny
Lokiwitcher napisał:
[...] część osób z tego forum ma małe IQ i często wypowiadają się co najmniej dziwnie. [...]
Niektóre twoje posty na tym forum są dla mnie najdziwniejsze...
---
Koniec OT!!!
Czy ja mówiłem że jestem smutny albo coś? Po prostu trochę się wnerwiłem. I nie porównuj mnie do dziewczyny. Mam dosyć wysokie IQ. Masz rację, może to i jakieś pierwsze lepsze byle gówno o które zawsze się kłóci, ale dla mnie ważne jest to, co ludzie o mnie myślą. I może jestem wrażliwy, ale to też nie twoja sprawa.
Dobra już lepiej OT bo jeszcze minusy się posypią...
Ostatnio edytowany przez Mex (2008-09-29 14:52:54)

Książę
Mex napisał:
Czy ja mówiłem że jestem smutny albo coś? Po prostu trochę się wnerwiłem. I nie porównuj mnie do dziewczyny. Mam dosyć wysokie IQ. Masz rację, może to i jakieś pierwsze lepsze byle gówno o które zawsze się kłóci, ale dla mnie ważne jest to, co ludzie o mnie myślą. I może jestem wrażliwy, ale to też nie twoja sprawa.
Dobra już lepiej OT bo jeszcze minusy się posypią...
Mówisz, że dla Ciebie ważne jest to co ludzie o tobie mówią, no więc powiedziałem co myślę, a ty mnie zbruździłeś.
Co do Samaela, ja nie uważam, że moje posty są dziwne, mówię co myślę, mogę na Forum Świata Gier powiedzieć ile mam IQ, nie wstydzę się tego, bo mam powyżej normy w Polsce, bo mam 111 IQ i jestem z tego dumny, uważam, że to dobry wynik.

Książę
Mex napisał:
Owszem, dobry wynik. Ja sam nie pamiętam ile mam IQ bo test robiłem dawno. Ale na pewno było powyżej przeciętnej. Nie chciałem zbruździć cię ani nic, tylko ja sam też zawszę mówię to co myślę.
Więc doszliśmy do porozumienia?

Książę
Mex napisał:
Tak. Myślę że nie ma się o co kłócić, chyba że ty będziesz jeszcze czegoś ode mnie chciał...
Co mas na myśli?

Książę
ZORG napisał:
Znowu zaczynacie? To robi irytujące...
My się nie kłócimy, tylko wymieniamy zdania, i dyskutujemy.

Co wy macie z tymi sygnaturami do mnie to zaczyna robić się wkur...
Zaraz zacznę was wyklinać
Ostatnio edytowany przez Wiedzmin (2008-09-29 16:48:15)
Lokiwitcher napisał:
ZORG napisał:
Znowu zaczynacie? To robi irytujące...
My się nie kłócimy, tylko wymieniamy zdania, i dyskutujemy.
Wiem, wiem ja w domu zawszę mówię tak: To wy się kłócicie! Ja tylko wymieniam poglądy!
A Wiedzmin weź wyluzuj:D.