Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Rzezimieszek
Najlepiej wprowadzić Forumowy System RPG. Taki jak mają niektóre fora o grach. Fajnie by było sobie pograć tak
Książę
W sumie to popieram, ten pomysł.
Ja również popieram ten pomysł
Nie. Bez sensu. A ktoś zechce "Wasz Pan" i taką mu dam? A jak ktoś zechce "Moderator"? Też mu dam?
Nie odpowiadajcie na tego posta.
Książę
To moglibyśmy zrobić taką komisję, czy dana ranga może wejść do użytku. Mogę ja się tym zająć, czy właśnie dana ranga jest stosowna.
Jeśli mówię że nie mogą być, to znaczy, że nie mogą. I wcale się nie wywyższam, tylko ja w końcu jestem od decydowania o tym, czy dany pomysł będzie zrealizowany czy nie.
PateR napisał:
Najlepiej wprowadzić Forumowy System RPG. Taki jak mają niektóre fora o grach. Fajnie by było sobie pograć tak
Popieram
A co do rang to może jednak należy zrobić jakieś nowe bo naprawdę by się nowe przydały. Sorry, że się tak narzucam ale nie ja pierwszy i zapewne nie ostatni.
Czekam na porządne propozycje w temacie "Rangi"
Ja bym uporządkował temat ''co robimy''. Można wprowadzić system edycji postów - każdy upoważniony miałby 1 posta w którym zapisywał by wpisy a nie pisać po kilka za każdym razem jak się coś usunie itp. Co o tym myślicie?
Wtedy byłoby bardzo nieczytelnie. Niech będzie jak jest.
ZORG napisał:
Ja bym uporządkował temat ''co robimy''. Można wprowadzić system edycji postów - każdy upoważniony miałby 1 posta w którym zapisywał by wpisy a nie pisać po kilka za każdym razem jak się coś usunie itp. Co o tym myślicie?
Darnith napisał:
Wtedy byłoby bardzo nieczytelnie. Niech będzie jak jest.
Tak jasne że Darnith nie chce tego zmieniać... Jemu tak pasuje dlatego bo sobie nabija tam postów ile wlezie... a tych tematów i tak nigdy nikt nie czyta (oprócz moderatorów zapewne...) i później się chwali że ma ponad 600 postów...
Ja popieram ZORG'a i chyba każdy się ze mną zgodzi że ten temat jest tylko "nabijalnią" postów dla Moderatorów i Adminów
Ostatnio edytowany przez sareth93 (2008-10-30 11:51:37)
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.