Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
sareth93 napisał:
Mini-zawal? To znaczy ze mdlejesz na kilkanascie sekund a jak sie ockniesz to nie wiesz o co chodzi?
Mini-zawal - HASLO ROKU! he, he to mnie rozbroilo totalnie...
Można tak powiedzieć. Dosłownie muszę wstać od komputera, bo zaraz go rozwalę i wtedy nie mogę zapanować nad sobą.
Ja to podsumuję krótko: masakra :p
Wojownik
punkt 5. i zdarzyło mi się walnąć monitor ;x
Aneta napisał:
i zdarzyło mi się walnąć monitor ;x
Przy jakiej grze? :p
Wojownik
grałam w Soldier of Fortune i nie wiem czemu internet mi się wyłączył ;D . Ale to już troche dawno było
Książę
Aneta napisał:
grałam w Soldier of Fortune i nie wiem czemu internet mi się wyłączył ;D . Ale to już troche dawno było
Anetka, nie znam Cię od tej strony. Mój najgorszy przypadek to walnięcie w komputer, że aż się przewrócił.
Wojownik
^^. a wtedy co byliśmy u Ciebie to Ty sobie 'prawie' rozwaliłeś komputer nie my xD. I po co na nas krzyczałeś przez 2 tygodnie jak nic się nie stało? xD.
Nerwowy jesteś ^^. ja się rzadko denerwuję ;x. i dlatego to mi się raz zdarzyło xD. ale punkt 5 często xD.
Książę
Dziewczynie nie przystoi przeklinanie.
Wojownik
Oj cicho Ty się znasz xD Jak mnie ktoś denerwuje to bluzgam okropnie ;x
Książę
Aneta napisał:
mnie nie wkurzałeś,mi się tak śmiać chciało xD Ja przeklinam,jak mało ludzi jest. A jak gram,to rzadko kiedy ktoś koło mnie siedzi xD
A opisz jakąś sytuację podczas grania jak robiłas punkt 5, przy jakiej to grze bylo i w jakiej sytuacji?
Wojownik
no np. grałam w Diablo ( xD ) i 80lev. mnie zabił xD. i mi nie oddał nic ^^. No i "Ku***"
teraz Ty coś opisz xD
Książę
no co jest? caly czas ktoś usuwa posty, które pod tym wątkiem napisze. "łata hel"?
Bo Off-Topic tu robicie.
Wojownik
Teraz Ty coś opisz ^^. w jakiej sytuacji miałeś 'mini-zawał' xD i w jakiej grze? :p
Książę
Ja jestem znerwicowany człowiek, po prostu ja jak gram w NFS: MW, bo tylko tego mam, już jestem przed samą metą i wale w coś nagle i inny wyprzedzają mnie dosłownie na 99% trasy, to wtedy mam mini-zawał.