Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
Jak pewnie zdążyliście się już zorientować na Świecie Gier pojawiły się trzy artykuły mojego autorstwa: o Oblivionie, NFS: Most Wanted i o Diablo II. Zachęcam do przeczytania tych artykułów, a w tym wątku mówcie co wam się podoba w tych artykułach, a co nie. Tu także piszcie o jakiej grze chcecie, abym napisał artykuł

Są niezłe.
A jakich grach chcę?
- Warcraft III,
- Gothic II,
- O jakiejś innej części NFS
Właściwie o każdej grze, w jaką grałeś, o której jest forum tutaj
Wojownik
ja bym chciała o nfs carbon
Lokiwitcher napisał:
Czy w miarę dobre są moje artykuły?
Pewnie niedługo się ukażą, o Oblivione, NFS: Most Wanted i o Diablo II.
Całkiem dobre.
I nie zapominaj, pisz kolejne
Książę
Więc tak, na pewno pokaże się o Warcraft III, to mogę gwarantować, a także o Neverwinter Nights II i o dodatku.

Nietykalny
W twoich artykułach jest mnóstwo powtórzeń. Spróbuj coś z tym zrobić...
Książę
Ok, poprawię się

Ok, na kiedy planujesz je napisać? :-)
Książę
Zmieniam co wcześniej napisałem - najpewniej dzisiaj albo jutro będziesz miał o Warcraft III, za to muszę mieć więcej czasu, bo szykuję wielką bombę - wielki artykuł składający się z III albo nawet IV części, będą się kolejne części ukazywać co tydzień albo co dziennie. Ów ogromny artykuł będzie oczywiście o grze, ale za to jakiej. Powiem, tylko tyle, że to będzie gra Ubisoftu, która ukazała się w I kwartale bieżącego roku...
Ostatnio edytowany przez Lokiwitcher (2008-08-09 19:48:25)

Nietykalny
Nie Ubisoft-a tylko Ubisoft-u
Książę
Poprawione
Chciałbym zaprosić do czytania mojego nowego artykułu o Warcraft III, piszcie tu co o nim sądzicie.
Ostatnio edytowany przez Lokiwitcher (2008-08-10 16:15:21)

Nietykalny
Widać pewną poprawę, jednak w dalszym ciągu rażą w oczy powtórzenia.
Staraj się również unikać takich błędów jak:
Lokiwitcher napisał:
Każda rasa ma do wyboru trzech bohaterów, w dodatku czterech.
Ja wiem, że chodziło ci o dodatek do gry, ale sam przyznasz, że śmiesznie to brzmi...
Postaraj się również o to, by twoje artykuły były zrozumiałe dla osób, które nigdy wcześniej (jakimś cudem) nie spotkały się z danym tytułem (w tym przypadku: Warcaft III).
Np.
Lokiwitcher napisał:
Od zakończenia wojny minęło 15 lat.
Jakiej wojny?
albo
Lokiwitcher napisał:
Horda została ostatecznie rozgromiona, a Przymierze mogło dalej powrócić do swoich zajęć (...)
A co to "Horda"?
A "Przymierze"??
Artykuł nieco lepszy od poprzednich, ale przed tobą jeszcze sporo pracy...
Książę
Jak zauważyliście, parę dni temu pojawił się nowy artykuł mojego autorstwa, tym razem o Command & Conquer 3 i o jego dodatku. Jest on super - dobry, super - szczegółowy co za tym idzie super - długi, czytajcie i piszcie o nim w tym temacie.

Książę
Zauważyłem że nikt w ogóle nie czyta moich artykułów, w ogóle żadnych komentarzy nowych nie widzę. Co jest?!