Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Nietykalny
Bardzo interesujący brytyjski zespół. W założeniu ...black metalowy . Gorąco polecam!
Wojownik
jak gorąco polecasz to włącze youtube'a i zobaczę
Książę
Aneta napisał:
jak gorąco polecasz to włącze youtube'a i zobaczę
![]()
Lepiej nie, bo jeszcze staniesz się satanistką.
Nietykalny
Lokiwitcher napisał:
Lepiej nie, bo jeszcze staniesz się satanistką.
Pozostawię to bez komentarza...
Lokiwitcher to ze ktos lubi metal albo przynajmniej nie ma nic przeciwko niemu to wcale nie znaczy ze to sa satanisci.
Ostatnio edytowany przez sareth93 (2008-07-14 19:27:27)
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Wojownik
Cradle Of Filth - Nymphetamine posłuchałam do połowy no i nie jest złe. Jak ktoś lubi to spoko. Nie moje klimaty-nie słucham ale jest ok
Książę
Aneta napisał:
Cradle Of Filth - Nymphetamine posłuchałam do połowy no i nie jest złe. Jak ktoś lubi to spoko. Nie moje klimaty-nie słucham ale jest ok
![]()
No wiesz, zaczynasz się w nich zamieniać.
A co do Ciebie Sareth, powiedziałeś, że nie musi, ale większość jednak są satanistami?
Wojownik
Ta jasne. ja się w nic nie zamieniam. a po drugie nie miałabym co bo też jestem człowiekiem jak oni . Słucham tego,czego słucham i nie zmienię tego
Ja chcę wiedzieć jaka jest różnica między tymi typami metalu
Książę
Aneta napisał:
Ta jasne. ja się w nic nie zamieniam. a po drugie nie miałabym co bo też jestem człowiekiem jak oni
. Słucham tego,czego słucham i nie zmienię tego
Ja chcę wiedzieć jaka jest różnica między tymi typami metalu
Jak człowiek jest satanistą, to dla mnie już nie jest człowiekiem, Aneta.
Wojownik
TO NIE SATANIŚCI ^^. Czego Ty tego nie rozumiesz? :p Niby taki mądry jesteś ^^.
Książę
Aneta napisał:
TO NIE SATANIŚCI ^^. Czego Ty tego nie rozumiesz? :p Niby taki mądry jesteś ^^.
Nie ja tego ja tego nie rozumiem , bo na pewno tych największych, najbardziej ciężkich metali to są sataniści. Na przykład redaktor CD-Action jest metalowcem, tworzy tą muzykę i jest ateistą.
Nietykalny
Lokiwitcher napisał:
Nie ja tego ja tego nie rozumiem
, bo na pewno tych największych, najbardziej ciężkich metali to są sataniści. Na przykład redaktor CD-Action jest metalowcem, tworzy tą muzykę i jest ateistą.
Po kilku twoich "porażających" postach postanowiłem, że nie będę traktował cię poważnie.
Człowieku! Jeśli nie potrafisz rozróżnić satanizmu od ateizmu... to nie mam więcej pytań.
A twoje wypowiedzi w stylu "a większość społeczeństwa to tępi metal..." to sobie można...
Równie dobrze można przeprowadzić ankietę wśród osób po 50-tce co sądzą o hip-hopie i się okaże,
że również jest tępiony.
A i jeszcze co do całego twojego satanizmu i antychrześcijaństwa to co powiesz na to:
"Koleżanki co się usmiechają pieknie weź, was jest trzy, nas jest trzech. Wtem! Jędker tez z góry schodzi z trzema. Czy to pech? Jeszcze pecha w tej historii nie ma. Razy sześć dobry wdech, śniada cera, nagie prawie a i tak chętne dalej sie rozbierać. Pa tera, tera pa, zoba mnie i Jędkera i sześć sztuk. Biorę dwie, on dwie, Waco tez dwie zabiera..."
Bardzo chrześcijański tekst twojego ukochanego Sokoła...
To nie jest wynaturzenie, prawda? Prosta muzyka dla prostych ludzi... a może prostaków? P.R.O.S.T.O.
Ehhh.. człowieku, brak słów normalnie...
No ale o gustach się NIE dyskutuje, więc zakończ swoją anty-metalową propagandę, bo na prawdę nie ma ona sensu.
Książę
--->Po kilku twoich "porażających" postach postanowiłem, że nie będę traktował cię poważnie.
Człowieku! Jeśli nie potrafisz rozróżnić satanizmu od ateizmu... to nie mam więcej pytań.
A twoje wypowiedzi w stylu "a większość społeczeństwa to tępi metal..." to sobie można...
Równie dobrze można przeprowadzić ankietę wśród osób po 50-tce co sądzą o hip-hopie i się okaże,
że również jest tępiony.
--->O hh, by się lepiej wyrażali niż o metalu. A po za tym ateizm to pierwszy stopień do bycia satanistą.
Ale tak przyznaj z ręką na sercu, że są metalowcy, i to Ci z największej półki, którzy są satanistami, nie mówię, że wszyscy.
Ostatnio edytowany przez Lokiwitcher (2008-07-15 10:19:04)
Nietykalny
Nie wiem o co chodzi z tą "największą półką" (BTW pisze się: z najwyższej półki).
Ateizm nie jest żadnym stopniem do bycia satanistą, bo jedno wyklucza drugie (no chyba, że ktoś zmienia sobie poglądy jak rękawiczki).
Znam wiele osób słuchających muzyki metalowej i żadna nie ma nic wspólnego z satanizmem.
Ostatnio edytowany przez Samael (2008-07-15 10:42:10)
Książę
Samael napisał:
Nie wiem o co chodzi z tą "największą półką" (BTW pisze się: z najwyższej półki).
.
Chodzi mi o tych najsławniejszych.