Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
Każdy pewnie słyszał o Timbalandzie. Jest jednym z najlepszych muzyków dzisiejszych czasów. Grał z największymi gwiazdami muzyki POP, Dance, Rock, Rap. Piszcie co sądzicie o Timbalandzie.
Książę
sareth93 napisał:
Timbaland? nie wydaje mi sie abym o nim slyszal... Pewnie jakies dno.
Dno?! On jest pionierem nieregularnych basów. A ja nie słyszałem o tych brudnych zespołach metalowych.
Wojownik
to że czegoś nie lubisz nie znaczy że jest brudne -.-'. Też nie lubię ale jestem tolerancyjna ^^. Cecha której nie masz
Książę
Aneta napisał:
to że czegoś nie lubisz nie znaczy że jest brudne -.-'. Też nie lubię ale jestem tolerancyjna ^^. Cecha której nie masz
![]()
A Sareth powiedział a gwieździe POP-u, że to dno. Przecież Timbaland to najlepszy muzyk dzisiejszych czasów. No może przesadzam, ale jest jednym z najlepszych i POWSZECHNYCH, czyli POP-owych, a nie metalowych wykonawców. Bo, przypominam, że w Polsce metal to już prawie temat Tabu.
Wojownik
ok looz . To jego zdanie a to Twoje.
Ja zbytnio za nim nie przepadam ale nie mam nic do niego ^^.
Huh, był w utworze Nelly Furtado - więc jest boski
Książę
Darnith napisał:
Huh, był w utworze Nelly Furtado - więc jest boski
N0! Wreście ktoś mnie popiera ja też bardzo lubię Nellkę, a ona śpiewa z moim ulubionym piosenkarzem więc jest super. Tak na marginesie N. Furtado to moja ulubiona piosenkarka.
Wojownik
też lubię Nelly Furtado ale Timbalanda niezbyt xd
Książę
Aneta napisał:
też lubię Nelly Furtado ale Timbalanda niezbyt xd
Dlaczego go nie lubisz?
A jego przebój The way I are? on jest super.
Wojownik
no nie wiem dlaczego,nie padł mi w gust. tzn jego piosenki nie są złe,ale go nie lubię o to mi chodzi
The Way I Are to jego jedyna piosenka która mi się podoba No i give it to me
Książę
Aneta napisał:
no nie wiem dlaczego,nie padł mi w gust. tzn jego piosenki nie są złe,ale go nie lubię
o to mi chodzi
![]()
The Way I Are to jego jedyna piosenka która mi się podobaNo i give it to me
Jeżeli chcesz go sobie więcej posłuchać, masz w moim top 10.
Wojownik
i Scream mi się podoba. i tyle. Jako producent jest lepszy . Dał sławę wielu osobom
Książę
Aneta napisał:
i Scream mi się podoba. i tyle. Jako producent jest lepszy
. Dał sławę wielu osobom
To prawda, o ile mi wiadomo to dzięki niemu ten koleś z Rosji wygrał Eurowizję. A Reales Ci się podoba?
Wojownik
nie słyszałam :x Bo nie słucham Timbalanda :x ale może kiedyś przesłucham