Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
Książę
Mam 14 lat, na imię mi Bartek, ale mówcie mi Loki. Moje ulubione przedmioty szkolne to historia, w-f, WoS, matematyka, a nienawidzę Chemii. Interesuję się grami na PC i polityką. Jak macie jakieś szczególne pytania do mnie to piszcie.
Nie lubię anime i metalu. Słucham Timbalanda, Justin'a Timberlake'a, Nelly Furtado, Madonny.
Mój ulubiony gatunek gier to cRPG, a moją ulubioną grą jest Wiedźmin, a potem Diablo II (jak ktoś chce ze mną duelować to nie mam nic przeciwko).
Ostatnio edytowany przez Lokiwitcher (2008-07-13 14:04:47)
Jestem ciekawy czy lubisz technikę.
Książę
Darnith napisał:
Jestem ciekawy czy lubisz technikę.
Co masz na myśli?
Czy lubisz szkolny przedmiot - technikę.
Książę
Darnith napisał:
Czy lubisz szkolny przedmiot - technikę.
Teraz obecnie w I klasie Gimnazjum nie miałem techniki, dopiero teraz będę miał - w II klasie. A tak normalnie to miałem w SP i bardzo ją lubiłem. W 6 klasie miałem szósteczke
Książę
Blade50 napisał:
To się rórznimy... NIENAWIDZĘ historii i wf'u.
Dlaczego nie lubisz w-f-u? Każdy chłopak lubi w-f.
Ja jestem chłopakiem i nie lubię WF bo mnie po prostu wkurza i ten przedmiot, i nauczyciel
Książę
Darnith napisał:
Ja jestem chłopakiem i nie lubię WF bo mnie po prostu wkurza i ten przedmiot, i nauczyciel
Nauczyciel może i tak, bo w dużej mierzę zależy od tego jaki jest nauczyciel. Ja nie narzekam, najgorsze jest to, że u nas ma się zmienić nauczyciel, na takiego "żyletę", że aż strach się bać. Ale co wy widzicie złego w-f-ie? Nie jestescie wysportowani czy jak? Co mieliście z wychowania f. na koniec roku?
Książę
Darnith napisał:
No ja piątkę ale naciągną
Ja też miałem piątkę , ale czemu nie lubisz?
Pytanie o to samo do tematu o mnie.
Wojownik
Ty chyba o wszystkim wiesz i wszystko słyszysz ^^. jest gra której nie znasz? . Ja w Titan Quest czasami gram ale nie zbyt często
Czemu kazdy sie uparl na ten w-f? Wszedzie kazdy tylko o tym... Ok zgodze sie fajny przedmiot, no ale aby ciagle o tym?
PS. Loki- taka drobna 'lekcja' j. angielskiego... wiesz jak pisze 'My favourite games is:' na twej sygnaturze? zmien to na 'My favourite games ARE' ok? bo tak jest poprostu nie poprawnie tak jak ty napisales... jesli tylko wiesz o co chodzi....
Ostatnio edytowany przez sareth93 (2008-07-13 20:15:45)
Madness? This isn't madness... THIS... IS... oh wait... it is madness.
Książę
sareth93 napisał:
Czemu kazdy sie uparl na ten w-f? Wszedzie kazdy tylko o tym... Ok zgodze sie fajny przedmiot, no ale aby ciagle o tym?
PS. Loki- taka drobna 'lekcja' j. angielskiego... wiesz jak pisze 'My favourite games is:' na twej sygnaturze? zmien to na 'My favourite games ARE' ok? bo tak jest poprostu nie poprawnie tak jak ty napisales... jesli tylko wiesz o co chodzi....
Mój błąd, już poprawione.
A ty Sareth co miałeś w tym roku z w-f?