Uwaga!
Forum zostało przeniesione na adres swiatgier.tk. Zapraszamy do rejestracji na nowej wersji naszej strony oraz przepraszamy za kłopot.
W tym temacie piszemy, co robimy na forum. Nie pisać długich postów, mają być krótkie i treściwe. Tylko bez przesady, nie piszemy, że napisaliśmy jakiś nowy wątek. Posty napisane przez zwykłych użytkowników będą usuwane.
Moja kolej:
Tematy "Błędy", "Regulamin" w Świat gier oraz temat "Żarty" w Luźne zostały przypięte.
Rzezimieszek
Ja pilnuje porządku. Na razie nie za bardzo mam co robić
Edycja posta Blade50. Drobne błędy pisowni.
Edycja posta Blade50. W dwóch wyrazach zgubił po jednej literce
--------
Edycja kolejnego posta Blade50. Dwa błędy ortograficzne poprawione.
-------
Edycja posta pana arek123.
Zamknięcie tematu "Kto wie jak przejść quest od Edwina". Powód? problem rozwiązany.
Doświadczony wojownik
Usunięcie posta użytkownika arek123 w temacie Frogger. Powód: użytkownik pisał nie na temat.
Polecam do obejrzenia
Rzezimieszek
Edycja postu arka123. Jakieś tam błędy językowe.
Ponownie jak wyżej
Porządki w tym dziale.
Usunięcie pięciu postów w temacie "Luyanki Werpolterop" w Użytkownikach. Arek123 proszony jest o zrobienie osobnego działu o sobie.
Kolejna edycja kolejnego posta pana arek123. Powód? On chyba nie wie, że na klawiaturze jest klawisz ALT.
Usunąłem swego posta z tematu "Jets'n'Guns". Powód? Nie na temat.
Nastąpiło przeliczenie postów.
-----
Ban Epidosa na jego życzenie. Może się opamięta i jeszcze zechce być na tym forum.
Przypięcie wszystkich tematów "Pomoc".
-----
Usunięcie tematu "Regulamin". Powód? temat właściwie bez sensu.
Kolejne przeliczenie postów.
-----
Edycja posta Blade50. Wcisnął mu się CAPS LOCK.
-----
Edycja posta Blade50. Błąd ortograficzny.
----
Zdjęcie bana Epidosowi, zdjęcie mu praw moderatora.
-----
Przyklejenie kolejnych wątków "Pomoc".
-----
Edycja posta sareth93. Powód? błąd ortograficzny.
Doświadczony wojownik
Usunięcie 4 postów w temacie "The Frozen Throne". Powód: rozmowa nie na temat.
Polecam do obejrzenia
Nastąpiło przeliczenie postów. Przez usunięcie jednej kategorii większości userom nieźle pospadała liczba postów.
Doświadczony wojownik
Zamknięcie tematu "Dziwny błąd w zasadach" w dziale Karduku Non. Powód: problem rozwiązany.
Przeniesienie posta użytkownika sareth93 z poddziału "Błędy" w dziale Karduku Non do tematu "Błędy" w dziale Świat Gier. Powód użytkownikowi pomyliły się działy.
Ostatnio edytowany przez Luyanki Werpolterop (2008-07-08 08:22:07)
Polecam do obejrzenia
Edycja posta Luyankiego Werpolteropa w temacie "Witamy się". Powód? napisał "żegnam Was".
----
Przeniesienie postu użytkownika ogloc1 z działu Karduku Non do działu Świat Gier do tematu "pomyśly". Powód? użytkownikowi pomyliły się działy.
-----
Trzy upomnienia dla sareth93 i cztery dla smooogler. Powody są w sygnaturze.
Ban panów: bob budowniczy i bodzio. Powód? mulitkonto saretha lub smoooglera. Jeśli się wyjaśni, to jedna osoba, która tego nie założyła, nie będzie miała tych upomnień.
------
Usunięcie wszystkich tematów, w których były opisy gier. W tematach "Co sądzicie o tej grze?" usunąłem skopiowany z inej strony tekst a zostawiłem "Proszę pisać swoje zdanie na temat tej gry"
Nastąpiło przeliczenie postów
------
Przeniesienia posta Blade50 z tematu "Blade50" do "Darnith". Powód? oczywisty.
Doświadczony wojownik
Dodanie użytkownikowi sareth93 upomnienia za nie przestrzeganie zasad.
Polecam do obejrzenia
Przeniesienie tematu "Nowe tematy na naszym forum" do kategori "Świat Gier. Powód? autorowi pomyliły się działy.
-----
Wysprzątałem całe forum. Niektóre posty usunąłem, niektóre przeniosłem.
Przeliczyłem posty.
------
Edycja posta g0$14.
-------
Porządki na forum "Muzyka". Dużo postów przeniesionych i usuniętych. Powód? Off-Topic rozgałęził się na kilka stron.
Doświadczony wojownik
Usunięcie posta użytkownika Lokiwitcher z tematu "Rymy". Powód użytkownikowi pomyliło się coś.
Polecam do obejrzenia
Usunięcie dwóch postów z tematu "Wasze reakcje podczas grania". Off-Topic.
Usunięcie posta Lokiwitchera z tego tematu. Powód? nie może tu pisać, nie jest moderatorem.
---------
Usunięcie dwóch kolejnych postów z "Wasze reakcje podczas grania". Off-Topic.
---------
Kolejny post z tego samego tematu. Off-topic.
---------
Usunięcie kolejnego posta Lokiwitchera z tego tematu. Powód? nie może tu pisać, nie jest moderatorem.
Doświadczony wojownik
Usunięciu kilku postów z tematu "Aneta". Powód: spam.
Usunięcie kilku postów z tematu "Lokiwitcher". Powód: spam (nie no ja chyba dziś nie pójdę spać)
Ostatnio edytowany przez Luyanki Werpolterop (2008-07-16 20:20:55)
Polecam do obejrzenia